Stolní tenis v Praze

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pozvánka na Grand Prix CST Ďáblice

Míla Fuček

2021-05-29

Pozvánky

Přečteno: 2042

Komentářů: 0


Po dlouhé odmlce a anulování 7. ročníku Velké ceny CST Ďáblice vás zveme aspoň na samostatný turnaj, kterým je v sobotu 12. 6. 2021 Grand Prix CST Ďáblice.


Grand Prix CST Ďáblice je samostatný turnaj pořádaný ve všech mládežnických kategoriích. Ty jsou tentokrát s ohledem na epidemiologická opatření pouze rozloženy jinak. V tuto chvíli pro CST Ďáblice platí totiž limit 30 osob (hráči včetně trenérů a doprovodu). Proto na dopoledne dáváme nejpočetnější kategorii staršího žactva a dorostu společně s vyhodnocením samostatného pořadí staršího žactva. Na odpoledne potom dáváme dvě méně početné kategorie, kterými jsou nejmladší a mladší žactvo, které dle okolností budou hrát také společně s vyhodnocením pořadí nejmladšího žactva. Na případná omezení počtu hráčů v jednotlivých kategoriích budeme upozorňovat na základě vývoje přihlášek.

 

Přihlašovat se můžete na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php, kde je potřeba vyplnit i číslo věkové kategorie, do které hráče přihlašujete. Dále je potřeba zkontrolovat, zda se hráč na seznamu objevil. V případě dotazů kontaktujte vrchního rozhodčího na telefonu 603 451 965.

 

Upozorňujeme na povinnost testování na Covid, které se týká nejenom hráčů, ale všech osob, které v průběhu turnaje v CST Ďáblice zůstanou (trenéři, rodiče apod.). Potvrzení či čestná prohlášení se budou kontrolovat hned po vstupu do CST Ďáblice, kde je možno také po předchozím objednání absolvovat samotest za 70,-- Kč. Těch budeme mít k dispozici cca 10 ks, ale v případě včasného zájmu můžeme testy přiobjednat. Jinak se uznávají čestná prohlášení rodičů o testu ze školy (antigenní test platí 3 dny, PCR test 7 dní), popř. potvrzení ze školy nebo ze zaměstnání (OSVČ může dodat čestné prohlášení o samotestu). Potvrzení může vystavit i oddíl, pokud svým hráčům prováděl samotest. Dále se uznává potvrzení o očkování (nejméně 21 dní od první dávky) a o prodělání nemoci Covid (do 180 dní o prvního PCR pozitivního testu).

livno umrli prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.