Stolní tenis v Praze

Dnes je pátek 29.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pozvánka na skupinové tréninky

Deset skupinových tréninků se koná v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice vždy od 18 do 20 hodin a to v pondělí, středy a čtvrtky od 15.8.2022 do 7.9.2022. Cena tréninku je 220,-- Kč, celá série při platbě ne prvním tréninku stojí 2.000,-- Kč.

 

Tréninky vede trenér licence B a budou zaměřeny na úderovou jistotu (rozehrání před sezónou) a ulepšení úderové techniky a pohyu za stolem.

 

Kapacita tréninku je dle počtu volnách stolů v herně (dva hráči na stůl) a v tuto chvíli je garantováno minimálně 8 účastníků, max. V pondělky 10, ve středy a čtvrtky 12. Počet je záviský na počtu rezervací pro veřejnost. Pro tréninky jsou na úvod vyhraženy čtyři stoly, v případě malého obsazení a naopak zaplnění herny rezervacemi veřejnosti, bude tento počet tři dny před tréninkem snižován. Naopak v případě obsazenosti tréninku, pokud ještě budou volné stoly, bude počet stolů naopak rozšiřován. Proto doporučujeme se přihlásit s dostatečným předstihem.

Na tréninky se můžete hlásit na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kalendar.php.

 

Při větším zájmu, než bude kapacita tréninku, mají přednost předem přihlášení, za předpokladu, že dorazí včas. Doporučujeme příchod aspoň pět až deset minut před tréninkem, aby se hráči rozcvičili před začátkem tréninku.

 

Informace, popř. Potvrzení účasti v případě zpoždění po cestě na trénink, je možné na telefonu 603 451 965.

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi



Přidání komentáře k článku Pozvánka na skupinové tréninky



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.