Stolní tenis v Praze

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pozvánka TTC Praha Cup

Protože v Centru stolního tenisu Ďáblice stále není v provozu ústřední topení, koná se 4. tunaj této série - TTC Praha Cup v sobotu 16. 1. 2016 v PinecAréně Karlín, Thámova 9 - Praha 8, která je cca 100 m od stanice metra Křižíkova.

 

Tentokrát budou všechny čtyři věkové kategorie od 9.00 hodin souběžně. Možnost rozehry je od 8.15 hodin, prezence od 8.15 do 8.45 hodin, potom losování a v 9.00 zahájení. I tentokrát umožňujeme start v druhé věkové kategorie za zvýhodněné startovné 50%, pouze je omezení, že jeden hráč může startovat pouze ve dvou věkových kategoriích, což ale většinu hráčů neovlivní. Výběr věkových kategorií je livbovolný, nemusí jít o věkocvě sousední kategorie, i když je logické, že u většiny hráčů asi v případě startu ve dvou věkových kategoriích o sousedfní kategorie půjde.

 

Souběh startu jednoho hráče ve více věkových kategoriích nepovolujeme vzhledem k tomu, že tím, že jsou věkové kategorie hrány souběžně, docházelo by k velkému zdržování, když by se čekalo na hráče, který by právě hrál v jiné věkové kategorii.

 

Předpokládá se, že kategorie staršího žactva a dorostu budou hrány společně, ale sejde-li se v obou kategopriích dostatek hráčů, mohou hrát i samostatně. Naopek souběžný sytsém umožňuje sloučení do jednoho turnaje libovolných dvou věkově sousedních kategoriích, bude-li v jedné z nich extrémně malý počet účastníků.

 

V případě hry dvou kategoriích společně se platí do obou těchto kategorií pouze jedno startovné a jsou do těchto obou kategorií automaticky zařazeni všichni hráči přihlášení do jednotlivých kategorií, které jsou sloučeny. Každá z kategorií bude v tom případě mít vyhlášeno samostatné pořadí.

 

Jde o sérii turnajů okresní úrovně, která je vhodná pro začínající registrované hráče a středně pokročilé až pokročilé rekreační hráče. Jednotlivé turnaje se hrají o medaile, věcné cny a diplomy, celá série turnajů se hraje o poháry, diplomy a věcné ceny. Do celé serie se započítává pět nejlepších výsledků z šesti základních turnajů plus výsledek závěrečného finálového turnaje TOP16. Podrobnosti najdete na stránce turnaje Pinec v Praze, kde jsou i podrobné propozice, včetně vymezení jednotlivých věkových kategorií.



Přidání komentáře k článku Pozvánka TTC Praha Cup



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.