Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Pozvánka na Aprílový turnaj mládeže

Míla Fuček

2019-03-25

Pozvánky

Přečteno: 1874

Komentářů: 0


Zveme vás na šestý turnaj základní části turnajů mládeže 5. ročníku Velké ceny CST Ďáblice, kterým je Aprílový turnaj.


Aprílový turnaj se koná v sobotu 13. 4. 2019 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8. V 9.00 začínají kategorie nejmladšího žactva, staršího žactva a dorostu, pro které končí prezence v 8.30 hodin. Od 15.00 hodin se koná kategorie mladšího žactva, pro níž končí prezence v 14.30 hodin (v případě skluzu dopoledních kategorií bude prezence posunuta).

 

Přihlásit se je možno přes internet, přes kalendář akcí, který najdete na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php. Zde se prosím řiďte uvedenými pokyny. V kalendáři akcí najdete u jednotlivých turnajů také podrobné propozice turnaje. V případě problémů s přihlášením, můžete zavolat vrchnímu rozhodčímu na tel. 603 451 965, popř. poslat SMS.

 

Startovné je 150,-- Kč (pro předem přihlášené 120,-- Kč). Termín na přihlášky jsme o několik hodin zkrátili do 13.00 hodin předchozího dne, abychom si stihli dopředu vytisknout kompletní prezenční listinu a dohledat žebříčkové nasazení jednotlivých hráčů. Výrazně to urychlí prezenci a losování turnaje.

 

Tento turnaj bude poslední v kategorii čtyřher, kde se rozhodne o konečném pořadí. To je zajímavé zejména v kategorii staršího žactva, kde se tři hráči dělí o druhé místo. Bude záležet na tom, jak si čtyřhry složí. Upozorňuji, že starší žák hrající s dorostencem, nemůže být hodnocen v pořadí staršího žactva, ale bude hodnocen pouze v pořadí dorostu.

 

Ceny za čtyřhru budou předány společně s cenami za dvouhru na finálových turnajích TOP 16 jednotlivých věkových kategorií.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.