Stolní tenis v Praze

Dnes je úterý 19.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř








Nábor do oddílu mládeže TTC Praha

Míla Fuček

2015-08-28

Pozvánky

Přečteno: 2726

Komentářů: 0


Od 7. září probíhá nábor do oddílu mládeže v Centru stolního tenisu Ďáblice.


Oddíl mládeže provádí od 7. 9. 2015 velký nábor nových členů, přednostně ve věku od 8 do 12 let (ale přijmeme hráče až do 14 let, individuelně i starší). Spodní věková hranice je omezena výškou hráče, aby „dosáhl“ na stůl. Tréninky jsou v pondělí od 15.30 do 17.00 hodin a ve středu a čtvrtek od 16.00 do 17.30 hodin. Pokud budete chodit trénovat dvakrát týdně (což doporučujeme), vyjdou vás oddílové a členské příspěvky na toto pololetí na 2.200,-- Kč. Při tréninku jednou týdně zaplatíte za pololetí 1.500,-- Kč.

 

Co si vzít s sebou? Pokud máte páku, vezměte si ji. Pokud pálku nemáte, zatím ji nekupujte. Po několika trénincích vám s nákupem nové pálky poradí trenér. Zatím vám půjčíme naše testovací pálky a zjistíme, která pálka bude pro váš styl hry nejvhodnější.

 

Mimo pálky potřebujete jakoukoli uzavřenou sportovní obuv, sportovní oblečení – kalhoty a triko. Doporučujeme si vzít ručník a nutností je pití. Během tréninku se vypotíte a je nutno dodržovat pitný režim. V nynějším letním počasí doporučujeme 1,5 litru tekutin.

 

Další bližší informace můžete získat od trenéra na telefonu 603 451 965. Tréninky vede trenér licence C. Hrajeme na šesti stolech značky Stiga, na sedmém stole bude k dispozici tréninkový robot Donic. Maximální kapacita tréninkové skupiny je 14 hráčů. Proto pokud máte zájem, přijďte co nejdříve.

 

V případě velkého zájmu můžeme pro mladší děti, kterým končí dříve škola, otevřít ještě tréninkovou skupinu, která by trénovala ve středu a čtvrtek od 14.15 hodin do 15.45 hodin. V pondělí by bylo možno otevřít další tréninkovou skupinu od 14.00 do 15.30 hodin. Rozdělení dne do dvou tréninkových skupin je podmíněno tím, aby každá skupina měla nejméně osm hráčů. Počet 15 hráčů se dá zvládnout v jedné skupině, protože většinou vždycky někdo chybí. Také máme zkušenost, že po jednom či dvou měsících někteří hráči odpadnou.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.